Εκπαίδευση Σκύλων & Σκύλοι Βοηθοί


Εκπαιδευση Βασικης Υπακοης

Η βασική υπακοή είναι τόσο απαραίτητη για το σκύλο όσο το δημοτικό για το παιδί. Μέσω αυτής της εκπαίδευσης ξεδιπλώνουμε έναν ολόκληρο κόσμο επικοινωνίας μεταξύ ανθρώπου-σκύλου. Οι τετράποδοι μαθητές μας θα μάθουν να υπακούν στις εντολές κάτσε, κάτω, έλα και στο χαλαρό περπάτημα δίπλα στον ιδιοκτήτη.

Διόρθωση Προβληματικής Συμπεριφοράς

Πάνω στα θεμέλια της βασικής υπακοής χτίζεται η διόρθωση προβληματικής συμπεριφοράς. Προβληματική συμπεριφορά μπορεί να χαρακτηριστεί οποιαδήποτε συνήθεια έχει ο σκύλος μας και θα θέλαμε να την αποτρέψουμε. Είναι ένα λεπτό θέμα καθώς απαιτείται πείρα, αγάπη και υπομονή για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Διαδικασία

Η διαδικασία είναι απλή. Μας φέρνετε το σκύλο σας ο οποίος θα πρέπει να είναι εμβολιασμένος αποπαρασιτωμένος και να διαθέτει ηλεκτρονικά κατοχυρωμένο τσιπ. Στην συνέχεια εμείς χτίζουμε μια σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης μαζί του και έπειτα ξεκίνα το “σχολείο”. Μετά από λίγο καιρό (εξαρτάται από τον εκάστοτε σκύλο) εφόσον θα εκτελεί επιτυχώς όλες τις εντολές, είναι η σειρά σας να πάρετε μαθήματα χειρισμού, κάτι που είναι τόσο σημαντικό όσο τα μαθήματα που έκανε το κατοικίδιό σας. Τέλος φεύγετε με χαμόγελο και με τον υπάκουο σκύλο που πάντα ονειρευόσασταν!

Κόστος

  • Το κόστος της βασικής υπακοής μεμονωμένα είναι 400 ευρώ ανεξαρτήτως μεγέθους, φυλής και χρόνου εκπαίδευσης.
  • Το κόστος της βασικής υπακοής σε συνδυασμό με την επίλυση προβληματικής συμπεριφοράς κυμαίνεται από 450-500 ευρώ ανάλογα με την περίπτωση.
Σημειώσεις     ● Η τροφή παρέχεται από τον ιδιοκτήτη για την αποφυγή εντερικών προβλημάτων από την αλλαγή διατροφής.
● Παρέχεται κτηνιατρική κάλυψη καθ΄ όλη τη διάρκεια της παραμονής του σκύλου.

Ειδικές Τιμές

Ειδικές τιμές γίνονται στις παρακάτω περιπτώσεις…

  • Με την επίδειξη του συμβολαίου υιοθεσίας αδέσποτων από φιλοζωικές οργανώσεις.
  • Για εκπαίδευση δυο σκύλων συγγενών ή φίλων